Decoplaten,

Creatieve wandbekleding is de trend. Plaats accenten of tover een geheel nieuwe stemming in Uw badkamer! Leon Decoplaten – het voegvrije wandbekledingssysteem voor een hoogwaardige uitstraling in de badkamer.

Wat is renodeco?

  • Ideaal wandbekledingsmateriaal voor de renovatie van de badkamer
  • 3 mm sterk aluminium-sandwichpaneel met eenzijdige, digitale directprint
  • Hoogwaardige oppervlakteveredeling met krasvaste en UV-bestendige structuurlak 
  • Hygiënisch-voegvrije wandbekleding met onderhoudsvriendelijke afwerking 
  • Veelvoudig decorpalet voor de individuele badkamerinrichting 
  • Snelle bekleding van grote wandopper- vlaktes met grootformaat panelen (1000 of 1500 mm breedte x 2550 mm hoogte) 
  • Be- en verwerking direct ter plaatse met in de handel gebruikelijk gereedschap – zonder vieze tegelverwerking

Functioneel

Decoplaat is een resistent, krasvast aluminium-compositie- materiaal met een bijzonder onderhoudsvriendelijk oppervlak. Dit maakt het geschikt als ideale wandbekleding voor een natte omgeving zoals zowel in de douche-ruimte – als achter een wastafel of WC

Voegvrij

Daar, waar betrouwbaarheid en eenvoudig onderhoud belangrijk zijn, is LeonDeco de juiste keus. Het hoogwaardige en watervaste wandbe-kledingsmateriaal biedt de mogelijk-heid voor bekleding van gehele wanden maar ook van een apart functiebereik – geheel zonder voegen.

Decoratief

Nu ontstaat leefbaarheid in Uw badkamer – trieste wanden zijn verleden tijd! Met het Decoplaten is voor iedere inrichtingsstijl iets beschikbaar – het maakt niet uit, of een natuurlijke hout- structuur, schitterend metselwerk, trendy beton- of roest- optiek.

Individueel

Richt Uw persoonlijke badkamer in met Leon Decoplaten. Naast de omvangrijke decorkeuze kunnen ook eigen motieven of herinneringen in de badkamer worden geïntegreerd. Met de Deco-fotoprint zijn geen grenzen gesteld aan de inrichting.

Verwerking & montage

Decoplaten zijn geschikt voor een snelle en schone (deel-) renovatie resp. modernisering van alle wanden in de badkamer. Omdat een gemakkelijke verwerking met gebruikelijk gereedschap mogelijk is, kunnen de panelen en profielen direct ter plaatse worden aangepast aan de bestaande situatie. Met behulp van de optioneel leverbare montagekits of de speciaal lijm worden de designpanelen direct na het afdichten van de wand op de dragende ondergrond zoals tegels of stucwerk aangebracht. Lelijke of defecte gedeeltes veranderen meteen in een schitterende en  onderhoudsvrije wandafwerking. Door de vlakke  materiaalconstructie van de decorpanelen zorgt deze wandbekleding voor een zeer dunne laag en men verliest daardoor nauwelijks ruimte – dat is zeer belangrijk in krappe ruimtes zoals in de douche.

profiel-uitvoeringen