Badkamermontage:
Bij een compleet nieuwe badkamer, gaat het niet alleen om het afmonteren van het sanitair. Oa. dient het leidingwerk aangepast en/of gecontroleerd te worden, Nieuw tegelwerk en soms worden er ook muren verplaatst. De montage van uw badkamer is vakwerk en vraagt daarom om een vakkundige installateur die u garandeert dat het geleverde werk ook echt vakwerk is.

De verbouwing:
Een complete badkamerinstallatie duurt gemiddeld 2 a 3 weken. Dit hangt natuurlijk van uw huidige badkamer en uw wensen af. Soms is de installatietijd korter, maar soms ook langer. In deze periode kunt u deze ruimte niet gebruiken.

Wat staat u te wachten bij montage / installatie:

Eerst moet alles gesloopt worden, moeten de tegels er wel of niet af. vervolgens wordt het plan uitgezet.
De locatie van de leidingen, wandcontactdozen enz. wordt bepaald. De sleuven voor de leidingen worden in de muur gefreesd. Daar waar nodig wordt gestuct.
De wanden krijgen een coating om de tegels goed te laten hechten.
De wanden worden betegeld en gevoegd.
Wel of geen vloerverwarming?
Vervolgens worden de vloertegels gelegd.
Een eventueel systeemplafond wordt geplaatst.
Nu kan het sanitair geplaatst worden.
De gehele badkamer wordt gekit.
Oplevering van de badkamer

Wist u dat: een goed geïnstalleerde badkamer minimaal 15 tot 20 jaar meegaat?

Kosten:
Het monteren van een nieuwe badkamer is zeer arbeidsintensief. Bij het bepalen van uw budget zal u er ook rekening mee moeten houden met de kosten voor het monteren van uw badkamer. Geeft u alle werkzaamheden uit handen, dan kost een gemiddelde badkamer met montage tussen de 8 en 15000 euro.

Garantie:

Vakkundige badkamerinstallatie is belangrijk, alleen hiermee kunt u optimaal genieten van uw badkamer. Op al onze werkzaamheden geven wij standaard 5 jaar garantie.