Raamdecoratie op maat voor in de badkamer

Raamdecoratie voegt een mooie en comfortabele sfeer toe aan de badkamer. Het is belangrijk dat de product vochtbestendig is en voor privacy kan zorgen. De badkamer is meestal niet de grootste ruimte in huis. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je er geen heerlijke plek van kunt maken om te ontspannen. Deze ruimte verdient het allerbeste op het gebied van inrichting en functionaliteit. Met goede zonwering creëert u volledige privacy in uw badkamer/ doucheruimte en natuurlijk ook een gewenste sfeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Omdat het in de badkamer erg vochtig kan zijn, is niet elke vorm van raamdecoratie geschikt. de Sanitairadviseur heeft een aantal vormen van de meest geschikte badkamer raambekleding voor je op een rijtje gezet.

Raamdecoratie

 

Kunststof jaloezieën voor badkamers

Een kunststof jaloezie heeft namelijk de uitstraling van echt mat gelakt hout. De PVC lamellen waterbestendig en hierdoor ideaal voor gebruik in de badkamer. De extra brede lamellen geven deze jaloezie een stoere design uitstraling. Door de lamellen te kantelen bepaal je de gewenste lichtinval en privacy

 

 

 

 

 

Aluminium jaloezieën voor badkamers

Aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig en daardoor geschikt voor gebruik als badkamer raamdecoratie. Dit materiaal zal niet roesten wanneer het in een vochtige ruimte bevestigd wordt. Aluminium jaloezieën op maat geven uw badkamer een strak en fris uiterlijk. Daarnaast zijn ze erg geschikt voor montage op draai- kiepramen. Je kunt kiezen voor boormontage, maar ook voor montage door middel van klemsteunen zodat je niet hoeft te boren. Voordeel van aluminium jaloezieën is een isolerende werking, wat ervoor zorgt dat de badkamer in de zomer koeler aanvoelt en in de winter juist warmer.

PVC of Houten shutters

Shutters zorgen voor een sfeervolle uitstraling in uw huis. Kenmerkend aan shutters zijn de grote lamellen, waardoor er veel licht naar binnen schijnt als ze open staan. De shutters hebben aan beide zijden een luik dat (afhankelijk van hoe breed de shutter is) in één of twee delen kan worden opengeklapt. De lamellen kunt u openen of sluiten door ze verticaal op en neer te bewegen via een verborgen bediening of een bedieningsplaat op de shutters.

PVC Shutters zijn ideaal voor zeer vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld badkamers of binnenzwembaden. Ook deze zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor ze nagenoeg niet te onderscheiden zijn van een gespoten lindehouten shutter. De twee lijnen zijn dus ook goed naast elkaar te gebruiken. PVC Shutters op de badkamer en houten shutters in de slaapkamer bijvoorbeeld.