Showroom Groningen

Inspiratie:

Het besluit is genomen: u gaat uw badkamer vernieuwen! Het begint vaak met allerlei vragen. Een badkamer gaat jaren mee en het is daarom verstandig om weloverwogen keuzes te maken. De Sanitairadviseur bied een perfecte omgeving waarin u als klant de mogelijkheden kunt verkennen. In onze compacte showroom staan volledig functionerende badkamers en toilet ruimtes opgesteld. Deskundig advies van onze ervaren verkoper en uitgebreide uitleg over al het ins en outs van de badkamers is vanzelfsprekend.

Ontwerpen:

Het uitzoeken van een badkamer is een weerspiegeling van smaak en het is heel persoonlijk. Geen enkele badkamer is hetzelfde. Wat is uw stijl? Wat wilt u allemaal in uw badkamer hebben? Welk formaat tegels ziet u graag in de badkamer? En welke kleur? Allemaal vragen waarop u misschien nog helemaal geen antwoord hebt. Laat u adviseren door onze deskundige sanitair adviseurs. En met een 3D-ontwerp brengen we uw nieuwe badkamer  helemaal tot leven! Naast het ontwerpen, selecteren wij de juiste producten en bespreken we de montage mogelijkheden.

Tegels:

Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van de badkamer. Tegels en plavuizen kunt u kiezen in heel veel soorten en maten ook bij de Sanitairadviseur. Heeft u toch iets anders in gedachten? Natuursteen of creatieve wandbekleding? Dat kan!  Bespreekt u gerust uw wensen met onze adviseur.

Koffie of thee ?

Om u optimaal van dienst te zijn, werken wij in onze showrooms bij voorkeur op afspraak. Zo kunt u zeker zijn dat onze adviseur alle tijd en aandacht voor u heeft. Uiteraard staan er koffie en/of thee voor u klaar!

Showroom keuken